![]() Första gången jag smakade knäckebröd med majsmjöl och fröer var på Yogaroom i Kungsbacka. Det var så himla gott, mer som chips än knäckebröd tycker jag. Väl hemma googlade jag och hittade många olika recept. Här nedan är receptet på knäckebrödet jag bakade ikväll. Ingredienserna kan man variera efter tycke och smak – med olika fröer, mjölsorter och kanske olivolja istället för rapsolja. Hos min kompis Carina fick jag en variant gjord på hasselmjöl, mums! Jag tycker om knäckebrödet som det är men testa med smör, ost, marmelad etc. Det är jättegott till soppa. Men jag borde nog varna, knäckebrödet är som chips – när man väl börjar äta så är det svårt att sluta! Du behöver:
Njut! |
Om Tracy
Jag är lärare, healer och medium och jag älskar att skapa, Jag har har alltid något projekt på gång. Jag är också intresserad av teknoIogi, resor, trädgård, matlagning och mycket annat. :) Arkiv
December 2017
Kategorer
Alla
|