De bananer vi köper blir övermogna så himla fort. Jag brukar skala och frysa in dem. Jag tycker det är så gott med frysta bananer, det är som att äta en glasspinne – naturell eller doppad i kakao eller kanel. Mums! Jag använder de även i smoothies och i bakning så klart. Nu hade vi väldigt många övermogna bananer hemma så det blev en banankaka till barsbytet idag. Jag hittade receptet av Rebecca Bohl på Paleo Grubs. Bilderna är också därifrån – jag glömde att ta kort innan vi åt upp den :) Ingredienser:
2-3 bananer, mosade, ca 2,5 dl 3 ägg 1 dl mandel smör 1/2 dl kokosolja, smält 1 tsk vaniljextrakt 1 dl mandelmjöl 1 dl kokosmjöl 2 tsk kanel 1 tsk bikarbinat 1/4 tsk salt 1 dl hackade valnötter Gör så här:
|
Om Tracy
Jag är lärare, healer och medium och jag älskar att skapa, Jag har har alltid något projekt på gång. Jag är också intresserad av teknoIogi, resor, trädgård, matlagning och mycket annat. :) Arkiv
December 2017
Kategorer
Alla
|